Home » , , , » Resident Evil Revelations 2013 PC

Resident Evil Revelations 2013 PC



TDC Candra
Download Game Resident Evil Revelations | PC Game
Download Free Resident Evil Revelations PC Game Full Download 
Download Resident Evil Revelations Download Free Game 



Resident Evil : Revelations returns to the survival horror gameplay of earlier series installments, with returning elements such as a limited supply of ammunition, and more emphasis on exploration and puzzle solving.The game's camera keeps an over-the-shoulder view from behind the playable character.The player may move the protagonist while aiming a weapon, and has the option to switch between a first-person and third-person perspective. A new device, the Genesis, detects items hidden throughout the game's environments
Extra features include Raid Mode, allowing two players to cooperate in battling waves of enemies.Players are also able to send in-game supplies to friends via the StreetPass feature of the Nintendo 3DS. The Wii U version offers additional features using the Wii U GamePad, including dual screen gameplay, Off-TV Play and Miiverse functionality. The game also supports the Circle Pad Pro expansion peripheral for the Nintendo 3DS version .


Minimum System Requirements: 
* Operating System: Windows@XP / Windows Vista / Windows®7 
* Processor: Intel Dual Core @ 2.8 GHz or higher 
* Memory: 1 GB of RAM (2 GB for Vista & Win 7 ) 
* Graphics Card: 256 MB (Nvidia GeForce 7900) Pixel Shader 3.0 
* Hard Disk: 8 GB free disk space 
* Sound Card DirectX compatible 
* DirectX@9.0c 


Download Game Resident Evil Revelations 2013 | PC Game

Download Game Resident Evil Revelations 2013 | PC Game

Download Game Resident Evil Revelations 2013 | PC Game

Link Download :
Size : 8GB

Password : tdccandra

Installation Notes: 
1. Unrar 
2. Mount the ISO with daemon tools 
3. Install the game & Play! 


Thanks for your visit Download Game Resident Evil Revelations 2013 | PC Game , find more your game is New Game PC 2013 .


Related Post:

Share this article :

11 komentar

Wow...Mantap nih Gan Game nya

ijin Download

Gk terlalu suka sama game ini, tp good post..
Keep blogging :)

Ok sob , gw juga sering maenin

izin coba gan
http://syafiul25.blogspot.com/

Gan kok, Pas Diekstrak File ISOnya gak ada yah ?
cuma ada Folder DVD1 dan DVD2 ajah, nah saya bingung nih, Mau nginstalnya Gimana -_-"
Bantuannya Gan Please !

cara insal nya g mn gan harus di hj split dulu kan ya?udah di hj split trus di mount iso tpwaktu mw di autu malah ga ngisntal2 solusinya donk gan

gan rega udah bisa instalnya belum?

gan cara instalnya g mn nih udah di unrar keluarnya folder dvd1 dan dvd 2 udah di join di hj split tetep ga bisa di instal jg

gan tanggung jawab donk ane cape2 download ga bisa di instal file isonya ga ada g mn nih malah file hjsplit yg kelur tanggung jawab donk gan ane quota internet abis gara2 download game di blog ente tp ga bisa di instal percuma kan

 
Support : Creating Website | Candra Nugraha | Dark Template
Copyright © 2011. TDC Candra - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger