Home » , » I am Weapon Revival PC Full Version

I am Weapon Revival PC Full Version


I am Weapon Revival PC Full Version
Download I am Weapon Revival PC PC Full Version Repack PC Full Version Ju së bashku, personazhi më i madh mund të zhduket në një botë të tmerrshme dhe të tmerrshme, të eksplorojë qoshet e saj të largëta, të përcaktojë megjithatë, mbi ju këtu dhe, më së shumti, mënyrën për të dalë nga ky ferr. Çfarë do të parandalojë nga kjo çmenduri? Vetëm kujtimet tuaja të humbura që ju do të duhet të detyrohen të vendosni së bashku pjesë nga copë. Çfarëdo që të jetosh gjatë kësaj bote, po të josh brenda. Këto krijesa Njësia e zonës së agjencive të Kombeve të Bashkuara ka për qëllim t'ju sjellë gëzim dhe lumturia mund të shkaktojë vetëm vdekje dhe vuajtje! Bastardet e përgjakshme mund të bëjnë pa marrë parasysh që duhet për të formuar të mbajtur ... dhe se ata nuk janë vetëm në këtë: duket se vetë planeti dëshiron të shtypë dhe të gëlltisë, me kurthet dhe grackat e saj ... mund të guxosh të vjedhësh brenda ?

Game Information:
Title: I am Weapon: Revival
Genre: Action, Indie, RPG
Developer: Krealit
Publisher: Krealit
Release Date: 27 Jul, 2016

Minimum System Requirements:
OS: 64 Bit Windows 7, 8 or 10
Processor: 2.6 GHz Intel® Core™ i5-750 or 3.2 GHz AMD Phenom™ II X4 955
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850
DirectX: Version 9.0
Storage: 5 GB available space

Screenshoot 
I am Weapon Revival PC Full Version
I am Weapon Revival PC Full Version
I am Weapon Revival PC Full Version
Link Download I am Weapon Revival PC Full Version
Size 2,8 GB

pass : tdccandra
Installation Notes:
1. Extract file rar
2. Mount and setup .
3. Wait until finish
4. Copy crack to installation folder
5. Play game

Related Post:

Share this article :

 
Support : Creating Website | Candra Nugraha | Dark Template
Copyright © 2011. TDC Candra - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger